Om du driver bilverkstad känner du säkert till att kundernas behov är i ständig förändring. Allt fler svenskar köper nu elbilar och det är därför klokt att investera i laddstolpar till verkstaden så att kunderna har möjlighet att ladda sina elbilar. Genom att ständigt ha fingret på pulsen kring vad kunderna behöver har du möjlighet att klara dig bra i konkurrensen.

Genom att gå in på terrawattcharging.com/ kan du enkelt hitta rätt laddstolpe för ditt företag. Terawatt Charging har framtidssäkra och innovativa laddstationer som erbjuder laddning till flera kunder på samma säkring. Du kan börja med endast några få platser och sedan utöka till fler när din verksamhet växer.

Elbilsmarknaden växer

På senaste tiden har de laddbara bilarna ökat kraftigt på våra svenska vägar. Men antalet laddplatser byggs inte ut i tillräckligt hög takt. I Uppsala och Stockholm ligger andelen elbilar på dubbelt antal fordon per laddpunkt jämfört med vad EU rekommenderar, vilket går att läsa i en ny rapport från Stockholms Handelskammare.

Fler kunder med elbilar

Electric,Car,Is,Changing,On,Street,Parking,In,UkElbilen har lägre servicekostnader då de inte kräver byte av kamrem eller olja. Slitaget på motor och transmission är dessutom mindre vilket ger elbilen en längre livslängd. För dina kunder finns också fler fördelar, där elbilarna är eftertraktade även på begagnatmarknaden då de exklusiva modellerna har hög hållbarhet värdemässigt. Begagnade elbilar blir mer och mer billiga medan de begagnade bensinbilarna ökar i pris.

– Sedan pandemins utbrott har vi sett sjunkande priser på elbilar, säger Daniel Odsberg, försäljningschef på bilförmedlaren Kvdbil.

Om du äger en bilverkstad kan du alltså förvänta dig en allt ökande andel kunder med elbilar, varför det är klokt att investera i laddstolpar redan nu.