Din allmänna utomhusparkering kan göras mycket säkrare genom att anlita ett fullserviceföretag inom parkeringsövervakning. De mest lämpade för uppgiften är Svea P-service som erbjuder hög kvalitet och snabba åtgärder när fel uppstår. Några högkvalitativa parkeringstjänster som erbjuds är övervakning, parkeringsautomater och passagesystem.

Tyvärr kan allmänna utomhusparkeringar vara ganska osäkra utan välfungerande parkeringsövervakning, men lyckligtvis har du Svea P-service på https://www.sveapservice.se/ där du får hjälp med innovativa och digitala parkeringslösningar. Kom ihåg att det är extra viktigt med välfungerande övervakning om din utomhusparkering ligger lite avsides och är undanskymd. Utan ett säkert system på plats blir parkeringsplatsen mer riskfylld än vad du tror, med ökad risk för bilstöld, olyckor och våld. Förutom att Svea P-service gör din utomhusparkering säkrare så blir den överlag mycket bättre, beakta följande tjänster som erbjuds:

  • Digitala parkeringstillstånd
  • Kontroll av efterlevnad av parkeringsregler
  • Parkeringsautomater
  • Passagesystem
  • Skyltning

Anlita ett fullserviceföretag inom parkeringsövervakning

På allmänna platser med större synlighet och övervakning blir det mindre brott. Genom att installera övervakningskameror tillsammans med bra belysning blir det avsevärt lättare att övervaka områdets aktiviteter. Dock krävs det att det finns något säkerhetssvar mot misstänkta aktiviteter och uppenbara brott. Det är här du behöver ett professionellt fullserviceföretag inom parkeringsövervakning och lyckligtvis står Svea P-service till tjänst. Varför just Svea P-service? En central del i deras arbete är att upprätthålla hög kvalitet och snabbt åtgärda fel som uppstår på parkeringsanläggningen. Vidare finns det ett antal saker du själv kan göra för att maximera utomhusparkeringens säkerhet som presenteras härnäst.

Tips på åtgärder för en säkrare parkering

Använd gott om belysning och installera både nödtelefoner och nödknappar. Din utomhusparkering behöver ha bra belysning för att minimera skuggorna där någon kan gömma sig. Se till alla delar av parkeringen är upplysta. Om du har en stor utomhusparkering är det en bra idé att installera nödtelefoner och panikknappar. Dessa är lätta att installera och fungerar i alla typer av nödsituationer som kan uppstå.

Hyr in vakter och styr åtkomsten med ett passagesystem. Säkerhetsvakter kan vara lämpliga vid ett högriskområde då det ökar säkerheten genom att vara avskräckande för brott. Med hjälp av ett passagesystem för in- och ut checkning gör du parkeringen säkrare.