Hur många gånger har du blivit omkörd av en person på elscooter om du bor i en storstad? Förmodligen fler än du kan räkna. Elscootrar har blivit ett populärt alternativ till att ta tunnelbana eller buss och är ett bra sätt att ta sig till och från möten. Men för att alltid ha tillgång till en – köp din egen!

Det är smart att köpa en egen elscooter för att snabbt ta dig från den ena platsen till den andra i en stad. Du slipper oroa dig för strejker, långsamma tunnelbanetåg och annat tjafs. Många människor hyr dessa scootrar med en speciell app beroende på företag som hyr ut dem, men det går också att köpa sig en egen från till exempel Eltra Scooter.

Vem åker elscooter?

I en stad kan vem som helst hyra en elscooter. Ofta gör man det för att man har bråttom när man ska till ett möte eller när man är trött i fötterna och inte orkar gå längre. Det är också praktiskt en sen kväll eller natt när man som ensam kvinna inte vill gå hem till fots. En elscooter är svår att hinna ikapp för förövare. Du kommer hem snabbt och smidigt.

Med andra ord, du kan lika gärna se män i kostymer på en elscooter som en ung kille på 18 år som ska till plugget.

Fördelen att köpa egen elscooter

Att hyra en scooter är bra men ännu bättre är det att ha sin egen ståendes i garaget eller cykelkällaren. Eftersom de är hopvikbara kan du lätt ta med dig elscootern var du vill och ställa den hemma eller på balkongen hos någon. Du har alltid ett färdmedel redo att användas och dessutom slipper du bidra till de många scootrarna i staden som bara ställs hipp som happ på gatan eller följa de regler som finns angående hyrscootrar.